Innan en klassåterträff

31 Jan

20:39 PM

Man är förväntansfull! Inte träffat många utav mina gamla klasskompisar sedan studenten och den tog jag våren 2010. Vad har det blivit av alla? Hur har folk förändrats? Både person och utseende kan det hända mycket med på kort tid, speciellt efter gymnasiet när allas liv förändras åt så många olika håll.
Det ska bli spännande, minst sagt!

Igår så träffade jag snubben som ska tatuera mig och bokade in tre sittningar, första i Augusti. Ett tag kvar med andra ord, men jag har inte bråttom. Han som jag ska tatuera hos är riktigt duktig och därför uppbokad långt framåt, vilket bara känns bra. Det han gaddar in på min kropp kommer att sitta där hela mitt liv.
De tatueringar jag ska göra har jag planerat sedan jag fyllde 18. Letat med inte hittat rätt person att göra dem förrän nu så har inga problem att vänta lite till. Att vänta ett par månader på en riktigt duktig artist för att få ett riktigt bra resultat ger mig bara mer tid att planera in exakt hur allt ska vara så att jag verkligen blir nöjd.

Vad jag ville komma fram till med att berätta det här är att jag bland annat kommer att tatuera in en klocka som symbol för min värdelösa relation till tiden.
Jag är sen som vanligt. Alltid sen till allt. Något som mina före detta klasskamrater redan har fått erfara tidigare under skolgången och som de även nu kan märka inte har förändrats. Det är lite min grej helt enkelt! Får skylla på att “fint folk kommer alltid sent” eller hur man nu brukar säga..
Skriver senare!

4,531 thoughts on “Innan en klassåterträff

 1. ℳαɳɗiʑʑ

  Gud så kul att få träffa gamla klasskompisar igen.
  ps. du är inte ensam om att komma försent eheheh ^_^

 2. Guest

  kul med klassträff 🙂 Jag är jämnt sen jag med kändes bra att veta att jag inte var den enda XD 😛

 3. jojjo

  kul med klassträff 🙂 Jag är jämnt sen jag med kändes bra att veta att jag inte var den enda XD 🙂

 4. Linnéaリンネア -Tora虎-

  Till skillnad från mig då som helst är 10 minuter innan. XD

  Själv skulle vi haft en klassträff i november, men ställdes in. Så nästa r planerat nångong till vår/sommar. Som jag inte kommer kunna gå på då jag är i Tokyo. Hehe…

 5. en kakjävel

  Jag är en väldigt stor tidspessimist, och det är skitjobbigt. Men vad kul att du ska på en klassåterträff!! Alltid kul att träffa personer som man inte träffat på ett tag!!❤❤❤

 6. Emilia

  Då är du som jag, jag brukar nästan alltid vara sen eller komma sent till allt av någon anledning xD high five! Trodde jag va ensam om det haha
  Låter fint med att tatuera in en klocka, det kommer säkert bli jättebra 🙂

 7. Pingback: carbunkle truckwhite

Comments are closed.