Imorgon är det StorCon!

28 Jun

01:21 AM

Skriver ofta blogginlägg efter midnatt, vilket betyder att det har blivit en ny dag. Därför kan jag inte skiva “imorgon” egentligen, även fast det känns som det då jag inte har somnat än.

Ligger på hotellet i Uppsala och ska precis lägga mig. Imorgon så är det dags för StorCon som sagt. Allt är klart och upplagt för en awesome helg. Bara några småsaker att rigga upp när vi väl är på plats innan konventet slår upp dörrarna för besökare. Känns stabilt! Hope to see you there!

20130628-021900.jpg

4,042 thoughts on “Imorgon är det StorCon!

 1. Ellen Olofsson

  Själv åker man snart ner mot Uppsala!
  Dessutom är inte imorgon förens man vaknat! 😀

 2. ♡Sofia♡

  Ha en riktigt kul och inspirerande helg, och ta gärna lite foton på din shop. Hade varit kul att se hur det ser ut 🙂

 3. Caroline Barro Österqvist

  Jag skulle åkt men kompisen ballade ur. Sååååå surt /: själv vågar jag ju heller inte åka så får stå över /: hade varit så kul att åka, hade sett fram emot det hur mycket som helst! Aja! Have fun ❤

 4. Anki

  Sonen och hans vän kommer! Strax stiger de på bussen i Kalmar. De är inte framme i Storvreta förrän vid halvåtta ikväll så tyvärr missar de kanske Crestillions konsert. Men jag tror att ni alla kommer få en kanonhelg!!:-)

 5. Andrea

  Kan inte komma, buhu 🙁 Skulle jättegärna, dock! Ha det bra, du och alla andra som ska vara där 🙂

 6. Emma Emsiz Lennstring

  :'(,är så himla ledsen att jag inte kunnde komma….,får längta ett år till!!^^,längta till att äntligen få träffa dig,hehe o ge dig världens björnkram ^^ <3 <3

 7. Pingback: carbunkle truckwhite

Comments are closed.