Illamående…

Jag lovar att jag kommer att bli sjuk nu innan spelningen. Det är alltid så. Har klarat mig undan större förkylningar och influensan trots att min rumskompis har varit sjuk flera gånger de senaste månaderna. Själv så har jag väl varit lite krasslig på sin höjd, men såklart så kommer det att slå till just nu när jag verkligen måste vara frisk.
Ni får hålla tummarna för att jag klarar mig..

Det är en jävligt kass dag idag känner jag.. Bara visste från sekunden när jag slog upp ögonlocken att allt som kan gå fel kommer att göra det. Vill egentligen bara dra täcket över huvudet och sova bort alltihop, men jag måste upp och börja packa. Åker till Sundsvall om några timmar. Förstår inte hur jag ska orka. Är definitivt nere i en svacka nu. Bra timing.

Ska försöka rycka upp mig. Har mycket att se fram emot. Forcerar mig själv att se det positiva i situationen. Behöver nog bara slumra till en halvtimme och samla lite krafter. Ställer klockan ett par gånger så att jag är säker på att vakna i tid igen. Träffar upp Bea sen som ska vinka av mig när jag åker. Längtar! Antar att det är så man vet att man verkligen tycker om någon. Så fort hon är borta från mig så saknar jag henne och längtar tills vi får vara tillsammans. Väldigt ovan känsla för mig. Brukar sällan vara beroende av någon annans sällskap och närhet på det sättet även fast jag såklart har saknat folk tidigare. Men det har inte varit samma sak. Väldigt fin känsla. Lite jobbig men fin.

Men som sagt, slumra lite nu och göra en comeback om en halvtimme/timme igen. Får hoppas att jag vaknar på rätt sida då…