Ikväll så smäller det

Satt 14 timmar på kontoret igår och arbetade. Ingen rast och ingen ro, men ikväll så tänker jag ta mig tid att se första avsnittet av ‘Under Samma Tak’ som jag är med i, och alla som tittar kommer att bevittna dagen då Martin Luther King började haunta mig….

Nej men ärligt talat så kommer det att bli roligt! Jag gick med på att medverka för att jag trodde att det skulle lära mig något och kan faktiskt säga att jag har förändrats som människa på många sätt efter upplevelserna i huset. Tro det eller ej men att utsättas för situationer som man inte är van att hantera konstant i flera veckor sätter sina spår!

Jag reser mycket och det har också påverkat mig, men det här fick mig att tänka till på ett annat sätt. Reser jag så är det lite på mina villkor ändå. Man har mer valmöjlighet att bara avlägsna sig om man inte känner att det passar. Här bor vi tätt ihop och har inte mycket utrymme varken fysiskt eller psykiskt.

Hur som helst så tycker jag att ni ska se programmet! Även om många kanske inte känner att de lär sig någonting nytt så är det ett riktigt skönt gäng med människor och programmet blir hysteriskt roligt till och från. Det bjuds också på en del emotionella stunder.