Höstens färger

Brukar storhandla ungefär två gånger i månaden, och igår så va det dags! Trots att det börjar bli grått, blött, mörkt och kallt ute så va det ändå en bra dag. Luften känns alltid friskare under hösten och vintern.
Sprang på den här hårfärgen förresten!
20131020-074259.jpg
20131020-074307.jpg
Mer acceptans när det kommer till extremare hårfärger tackar vi ja till! Inte för att ljust rosa är speciellt urflippat på något sätt, men om man jämför med bara för ett par år sedan så känns det verkligen som ett framsteg åt rätt håll! Snart kan man säkert köpa alla möjliga roliga färger i vanliga mataffärer, och inte en jävel kommer att påpeka eller bry sig. Det är målet!

Minns när det var ve och fasa att bära nitar. Så va man en “punkare” eller “svart-rockare” som senare blev “emo”. Har fått stå ut med att bli påtvingad alla möjliga stilar rent verbalt utan att någonsin kunna relatera.
Sedan Lady Gaga slog igenom så började nitar komma på både skor, kläder och accessoarer runt om i vanliga butiker. Det tackar vi för!
Allt eftersom tumblr-modet blir mer inne än vad de försöker pracka på oss i tidningarna så tvingas industrin tänka om. Spännande att följa utvecklingen!

Jag och Jerry hade en härlig kväll full utav Supernatrual och godis! Vi är på fjärde säsongen nu. Har sett om serien för att Jerry ska komma ikapp mig. Är tråkigt att titta ensam, så nu kan vi se de sista säsongerna och reflektera tillsammans.
En annan sak som är bättre med höst och vinter är att Jerrys katt Luka är inne oftare eftersom det är kallt och blött , samt att han inte har en massa vidriga fästingar!
20131020-075539.jpg
Våra små barn.