Helt slut, på ett positivt sätt!

Inspelningen är avslutad sedan en dag tillbaka. Det tog oss två dagar på Cedergrenska Tornet för att få ihop allt material, och jag vill speciellt tacka min kusin Anna som spelade in och kommer att klippa videon. Alla våra staff-medlemmar skötte sig fantastiskt och bidrog hela tiden med positiv energi förutom att utföra sitt arbete utmärkt. Ingen utav bandmedlemmarna har tidigare spelat in såhär, så med tanke på det så jobbade de på förundransvärt professionellt! Statisterna och mina föräldrar va guld värda!
Vill även ge ett enormt tack till Johan (som ni ser på bilden här nedanför) för all hjälp!
20130830-051724.jpg
Utan honom så hade den här videon inte varit möjlig och aldrig blivit av, så därför tycker jag att ni alla som supportrar mig ska gå in och gilla hans företag på Facebook här, bara som ett litet tack för allt han gjort för oss!

Helt slut nu dagen efter! Har fortfarande träningsvärk i hela kroppen. Vettefan vad jag har gjort som egentligen va så ansträngande, utom att stå och gå omkring mycket… Brukar sällan få träningsvärk som verkligen gör ont på det här sättet ens när jag har gått på gymmet och tränat. Underligt..

Åkte med Tsuomasu och Heikki till stan och träffade Nicole och JENZiiH som befann sig här i huvudstaden och råkade ha tid över för en fika. Det va så länge sedan vi sågs nu, hade glömt hur glad jag blir av deras sällskap! Har saknat dem båda väldigt mycket så det var ett kärt återseende.
20130830-054336.jpg

Sedan åkte vi hem, åt mat och såg på film tillsammans – jag, Jerry, Tsuomasu, Heikki och Domyoji som hakade på efter jobbet. Kunde inte bli mycket mysigare än så!
Mår så jävla bra på så många sätt bara de senaste dagarna. Har tagit mig igenom en jävligt jobbig period nu och känner att jag kommit ut på andra sidan kan man säga.
Det är omöjligt att vara deppig med så mycket människor omkring som verkligen gör mig lycklig! ❤