Posted by on August 30, 2013

Inspelningen är avslutad sedan en dag tillbaka. Det tog oss två dagar på Cedergrenska Tornet för att få ihop allt material, och jag vill speciellt tacka min kusin Anna som spelade in och kommer att klippa videon. Alla våra staff-medlemmar skötte sig fantastiskt och bidrog hela tiden med positiv energi förutom att utföra sitt arbete utmärkt. Ingen utav bandmedlemmarna har tidigare spelat in såhär, så med tanke på det så jobbade de på förundransvärt professionellt! Statisterna och mina föräldrar va guld värda!
Vill även ge ett enormt tack till Johan (som ni ser på bilden här nedanför) för all hjälp!
20130830-051724.jpg
Utan honom så hade den här videon inte varit möjlig och aldrig blivit av, så därför tycker jag att ni alla som supportrar mig ska gå in och gilla hans företag på Facebook här, bara som ett litet tack för allt han gjort för oss!

Helt slut nu dagen efter! Har fortfarande träningsvärk i hela kroppen. Vettefan vad jag har gjort som egentligen va så ansträngande, utom att stå och gå omkring mycket… Brukar sällan få träningsvärk som verkligen gör ont på det här sättet ens när jag har gått på gymmet och tränat. Underligt..

Åkte med Tsuomasu och Heikki till stan och träffade Nicole och JENZiiH som befann sig här i huvudstaden och råkade ha tid över för en fika. Det va så länge sedan vi sågs nu, hade glömt hur glad jag blir av deras sällskap! Har saknat dem båda väldigt mycket så det var ett kärt återseende.
20130830-054336.jpg

Sedan åkte vi hem, åt mat och såg på film tillsammans – jag, Jerry, Tsuomasu, Heikki och Domyoji som hakade på efter jobbet. Kunde inte bli mycket mysigare än så!
Mår så jävla bra på så många sätt bara de senaste dagarna. Har tagit mig igenom en jävligt jobbig period nu och känner att jag kommit ut på andra sidan kan man säga.
Det är omöjligt att vara deppig med så mycket människor omkring som verkligen gör mig lycklig! ❤

Posted in: Everyday ordinary
 1. Linnéaリンネア -Tora虎-
  August 30, 2013

  Längtar tills man får se musikvideon och höra låten!!

  Låter som du hade en härlig och rolig kväll. Vänner är det bästa man kan ha. ^^

 2. Wingates
  August 30, 2013

  Härligt! Ska bli spännande att se slutresultatet!
  Går det bra med planeringen inför turnén? ^^

 3. Jaq!♥
  August 30, 2013

  Så himla skönt att höra att du mår så bra!!
  Allt jag önskar!♥

 4. ♡Sofia♡
  August 30, 2013

  Härligt att höra att du mår bättre!
  Hoppas att träningsvärken ger med sig snart. Ta ett varmt bad, det brukar hjälpa. Om ni har badkaret kvar förstås, har för mig att du sa att det skulle försvinna i renoveringen av badrummet… 🙂
  Var rädd om dig!

 5. Catarina Ekman
  August 30, 2013

  Finaste du❤
  Så glad jag blir av att du skriver att du mår bra. Ibland behöver man inte gjort så mkt fysisk träning för att känna av värk, tror du haft mkt spänningar i kroppen nu när de varit jobbigt, som nu har släppt.
  Du är skit cool i din fina jacka sittandes ” på en tron”
  Väntar med spänning.
  Kramisar/C

 6. Elle
  August 30, 2013

  Det gör mig så himla glad att du mår bra igen! Underbart att du har kommit ut på rätt sida av det jobbiga igen! Du förtjänar så att må bra finaste Seike!

  Det verkar som om ni har haft skoj när ni har spelat in er video och jag längtar massor efter att få se och höra det färdiga resultatet!
  Kram på dig

 7. Hanniball
  August 30, 2013

  Skönt att höra att det är bättre =)
  Jag ser verkligen fram emot att få höra alla låtar och se denna musikvideo! Jätte taggad, och du och alla andra är sjukt duktiga, fortsätt så men glöm inte att ta det lugnt och vila också {^~^}

 8. dawnofdreams
  August 30, 2013

  Ska bli kul att få se musikvideon 🙂
  Skönt att du mår bättre nu.. *kram*

 9. Elsaaa
  August 30, 2013

  Längtar efter musikvideorn! Låter som att du har det väldigt härligt just nu ❤

 10. Tsaiiku
  August 30, 2013

  Det blir superkul att få se musikvideon!! Och lika kul att få höra eran musik! Längtar otroligt mycket 😀

 11. Guest
  August 30, 2013

  Håller med dej Seike Sedan åkte vi hem, åt mat och såg på film tillsammans – jag, Jerry, Tsuomasu, Heikki och Domyoji som hakade på efter jobbet. Kunde inte bli mycket mysigare än så!
  Mår så jävla bra på så många sätt bara de senaste dagarna. Har tagit mig igenom en jävligt jobbig period nu och känner att jag kommit ut på andra sidan kan man säga.
  Det är omöjligt att vara deppig med så mycket människor omkring som verkligen gör mig lycklig! ❤ 😉

 12. ℳαɳɗiʑʑ
  August 30, 2013

  Håller med dej Seike Det är omöjligt att vara deppig med så mycket människor omkring som verkligen gör mej lycklig! ❤

  • SEIKE CLOWNiAC
   August 31, 2013

   Gullig ❤

   • ℳαɳɗiʑʑ
    September 1, 2013

    Du gör mej lycklig b.l.a ☺☺

 13. Mikkiji
  August 30, 2013

  😀

 14. ireen
  August 30, 2013

  Kul att höra att allt gick bra me inspelningen! Cedergrenska tornet är en häftig miljö så det ska bli spännande att se resultatet:) Klart jag ger Capital C mitt stöd, är inte så FB aktiv men klart jag gillar dem 🙂 Han Johan samverkar ju en hel det med “Hökeriet” här i trakten. Fast jag har inte träffat honom. Men han verkar väldigt omtyckt och duktig! Som sagt, väntar med spänning på att höra och se er! Och en sak till, det var nog som Häxan Rosie spådde. Att allt skulle vända till det bättre efter att det varit tufft en tid:) Så vi får hoppas att allt positivt håller i sig nu! 🙂 ta väl hand om dig nu och fortsätt må så gott <3

 15. en kakjävel
  September 1, 2013

  Va bra att du mår bättre och jag hoppas verkligen att det håller i sig!!❤❤❤ p.s videon kommer bli awesome det är jag säker på

 16. Sam Lime
  September 2, 2013

  Låter mysigt!

 1. carbunkle truckwhite - The Ships's Voyages... I think technological innovation just makes it worse. Now there is a channel to never treatment,…