Idag har jag sovit, ätit, kollat på serier och sovit mer. Ska ta tag i inspelningar och annat imorgon tillsammans med Heikki. Han jobbade idag och när han kom hem så bestämde oss för bara ta det lugnt eftersom båda kände sig krassliga.
Tror att det va en bra idé.

Hösten gör mig deppig och trött. Skrev lite med Bea ett tag vilket piggade upp mig. Saknar henne så mycket. Hatar att vara borta från henne såhär länge, och snart reser hon bort till Japan och är borta i tusen år… Nej, men ungefär två veckor tror jag att det är, och det kommer att kännas som en evighet.
Lär bli samma när jag reser bort över jul och nyår för att göra business i Asien och fira lite med familjen. Deppar över att Bea inte kan följa med mig. Så jävla jobbigt det är att vara kär. Har aldrig haft ett förhållande där jag saknar någon så fort vi är ifrån varandra..
Men jag ska inte klaga.

Det jag däremot SKA klaga över är det där jävla ebola-viruset som sätter skräck i mig. Har suttit och googlat vilka länder som är drabbade. Tydligen så va sidan jag hittade inte helt i fas med vad som hänt och fler människor har dött sedan dess…
IMG_1887.PNG
Får verkligen ångest över den där skiten…..

Tänker somna om och drömma mardrömmar om mänsklighetens undergång.

Comments are closed.