Helgens strapatser

Det va galet kul att så många kom på loppisen i fredags! Fick träffa några bekanta ansikten och många nya. Tack och ett extra stort tack till alla er som köpte mina kläder. Det betyder så mycket för mig att ni är med och stöttar mig och hjälper till att förverkliga mina drömmar.

Efteråt så gick jag ut med några vänner och firade en kompis födelsedag i en hyrd lokal vid gamla stan. Det va fullt ös medvetslös kan jag avslöja utan att gå in på några detaljer. En väldigt lyckad kväll med andra ord! Jag är rätt säker på att alla hade minst lika roligt som mig.
Här har ni en bild på några ur mitt coola party-crew:
20131117-061934.jpg

Idag har jag tagit det lugnt och sett på film mest. Ringt lite samtal och svarat på mail, men utöver det så skulle jag vilja påstå att min lördag varit en härlig vilodag.
Nu ska jag och Buta sova. Han är så mysig och ska ligga bredvid mig vart jag än är. Världens finaste! Så tillgiven.. Förstår inte hur jag ska klara av att vara borta från honom en hel månad. Det har gått förut, men saknar honom så galet mycket varje gång. Det fina är att jag vet att han saknar mig också, för så fort jag kommer hem så blir han så glad!
Natten då jag kommer hem efter en resa så ligger han alltid nästan PÅ mig för att försäkra sig om att jag inte går någonstans. Det är verkligen bara mig han är så mot också.
Känslan av att vara älskad av ett djur på det sättet gör mig alldeles varm.
20131117-062646.jpg
Min lilla prins❤