Posted by on April 28, 2014

Har en dålig ovana att se vettskrämd eller förkrossad ut på bild.. Här är ett sådant exempel:
20140428-132648.jpg
Har verkligen en sådan dag när man riktigt känner hur hemsk och skabbig man är men inte orkar göra någonting åt saken. Ska hem och ta en lång dusch ikväll och hoppas på att äckel-känslan försvinner.

Det är precis efter lunch nu och har redan hunnit med att vara produktiv! Varit hos vårdcentralen, hos naprapaten, ätit mat med Jerry i Mörby, åkt till stan och haft två korta möten samt ringt flera samtal rörande samarbeten mellan mig, mitt band och olika företag. Det rullar på!
Adhd’n är på topp liksom!

Många skäms över sina diagnoser. Skärp er! Vem fan hade ni varit utan dem? Jag hade inte pallat hålla på som jag gör nu om det inte vore för att jag är helt jävla galen, hahaha!

Träffade just upp Freddy och nu ska vi springa omkring lite..
Hörs senare!
20140428-133612.jpg

Posted in: Everyday ordinary
 1. ℳαɳɗiʑʑ
  April 28, 2014

  Fick en liten chock när jag fick reda på att du hade ADHD..haha.
  Jag har en MS liknande diagnos jag och så har jag lite lite Artaxi också. Och jag skämms verkligen inte för det! Utan mina “diagnoser” skulle jag inte vara den jag är idag.
  Nu vet du hihi 🙂

 2. Linnéaリンネア -Tora虎-
  April 29, 2014

  Jag hade inte vart den jag var utan min Asperger Syndrom. Jag skäms inte för den, och kommer inte göra det heller. Även om jag inte pratar om den öppet. ^_^

 3. en kakjävel
  April 30, 2014

  Förstår precis vad menared att känna sig ofräsch. Tips när man är på stan: det roligaste som finns är att ibland bara flumma runt på stan med vänner som man har roligt med!!!! Sitta ner och äta, bara det!!!♥♥♥

 4. ♡Sofia♡
  May 2, 2014

  Håller med dig, en diagnos är absolut inget att skämmas över. Tack vare att du är en sån fin förebild och är öppen och ärlig med den du är, så kanske fler unga i samhället också har lättare att acceptera och göra det bästa av sina diagnoser. Det behövs fler som du, som visar att man inte ska skämmas för den man är, oavsett om man har någon diagnos eller inte.

 1. carbunkle truckwhite - Third Flower... My wife and that i are actually now delighted that Albert could perform his reports thanks to…