Filmkväll och tankar

Hade filmkväll med några utav mina närmaste vänner och min syster idag.
Vi såg en lite udda film som hette Moon. Den va inte dålig, men jag tror att man måste vara på rätt humör för att orka se en sådan film vilket jag inte riktigt va idag. Vi påbörjade Kung Pow och hann ungefär halvvägs innan folk blev trötta. Syrran har körlektion nu på morgonen så hon gick och la sig och Tobbe och Thomas var tvungna att åka hem.
20130703-025454.jpg

Nu ligger jag ensam vaken ute på soffan och filosoferar. Det är så många tankar som går genom huvudet på samma gång. De slår knut på sig själva.
Jag tycker om att sätta ord på känslor. Det ger mig lite perspektiv. På senaste tiden så har jag börjat känna mig mer och mer främmande inför tillvaron och situationer som jag ställs inför. Vilsen och borttappad på ett sätt. Avtrubbad och en slags likgiltighet kommer över mig titt som tätt. Har liksom “gjort det förut”. Är det såhär det ska kännas? Är mina känslor naturliga? Och gör jag rätt val? Jag ser världen med andra ögon samtidigt som jag sitter fast i sorger som vägrar släppa taget. Hur ska en människa kunna hantera en sådan omställning på så kort tid? Vad förväntas av mig? Varför står jag här och förfaller i allt jag älskar?
Vem är jag?
Ramlade över olika texter som är skrivna om mig här och där. Andras åsikter och tankar. Människor jag aldrig sett. Det är som att läsa om en annan människa. Vad har jag gjort som har gett dem den bilden utav mig? Vilken verklighet lever de människorna i, och vad för typ av roll spelar jag i den? På ett sätt skrämmer det vettet ur mig. Vem definierar vem jag är? Jag känner mig själv, men om ingen annan ser vad jag ser… vem är jag då?

Håller på att skriva ett inlägg om helgen och StorCon parallellt med detta, men jag lyckades inte formulera mig rätt där just nu. Det var så många goda intryck som för tillfället känns väldigt långt borta. Tänker skriva när jag kan relatera igen.
Behöver nog sova lite.