Ett inlägg fullt med länkar!

Sitter uppe och editerar bilder till ROYAL RXXKER‘s hemsida som kommer upp i nästa månad om allt går som planerat. Fram till sidan öppnas så har jag mycket jobb att stå i. Förhoppningsvis så kommer jag att få hem första testplaggen på de tunnare jackorna och byxorna snart så att vi kan gå vidare med hela kollektionen. Kommer förmodligen att göra fler T-shirts med en del nya tryck också. Dock kommer de kanske inte finnas tillgängliga tills vi öppnar, men lagret fylls på hela tiden allt eftersom under hösten.

Åkte till Veronica idag igen. Snart klara med nya outfiten! Hade även ett möte med min kusin Anna som kommer att göra Kerbera‘s första musikvideo. Har lovat att göra lite mer reklam för Anna’s blogg också, men får fan aldrig tid över. Länkade den i hennes namn men gör det här igen så att ni helt säkert går och kollar in henne! Kommer att göra ett inlägg senare som är lite mer utförligt om henne och vad bloggen handlar om, men det får vänta tills senare.
Kerbera’s första låt kommer att spelas in i början av nästa månad och musikvideon i slutet. Vi kommer även att ta bilder samt besluta oss för en logga/symbol och allt detta släpps tillsammans i September. Återkommer med exakta datum så fort vi har sådana.

G-host logo
Imorgon så kommer jag och Heikki att göra oss i ordning inför Närcon. Hoppas att jag ser många utav er läsare på plats! Vi jobbar hos G-Host hela helgen så om ni vill träffa oss så är det dit ni ska ta er!
Många har frågat mig vad G-Host egentligen är, och om japanska host-clubs kan ni läsa här! Vad vi gör är en förenklad och alkoholfri version utav detta under konvent. Folk kommer dit och blir omhändertagna utav oss hosts. De flesta utav oss som arbetar har varit insatta i stilen i många år, antingen besökt Japan flera gånger eller till och med bott och studerat där. De som besöker oss brukar sitta och samtala rörande det eller annat som intresserar dem, ställa frågor eller helt enkelt bara koppla av och snacka strunt. Det är upp till var och en utav våra kunder. Vårt mål är att alla ska ha en trevlig stund hur vi än väljer att spendera den.
Vår Host-club har ingenting med mangan/animen Ouran High School Host Club att göra, för att göra den saken klar och inte förvirra.
G-host group
En bild från Confusion på några utav våra hosts (inklusive mig själv).