Spenderat de två senaste dagarna med min underbara flickvän, gått på bio tillsammans och sett Interstellar samt så har hon hjälpt mig på kontoret och så har vi handlat.
Fan vad den där meningen blev underligt formulerad, men jag är för trött för att orka ändra…
IMG_3315.JPG

IMG_3353.JPG
Idag gjorde vi pizza och började se på en ny serie. Valde Hannibal. Hört att den ska vara grym!(?)

Kände mig så jävla trött vid 22-tiden så jag bara gick och la mig. Tråkig och oromantisk. Vaknade kring 3 mitt i natten och nu sitter jag här…..
Jerry kom hem från nattjobbet. Vi har pratat lite om gamla bekanta som börjat höra av sig nu plötsligt. Fin tanke men man känner ändå att man inte har tid eller ork. Märkte det under Rock Bitch Boat också. Man ville vara med ALLA men det är självfallet omöjligt… Känner för många helt enkelt. Finns inte tid över till att socialisera. Försökte så gott jag kunde men resultatet känns halvdant såhär i efterhand. Blev liksom 20% överallt istället för 100 på ett ställe. Lite waste på ett sätt, samtidigt som man hade känt sig ännu värre om man dissat majoriteten för att vara med några få.
Dilemmat!

Men sådana är positiva problem.
Ett negativt problem är att jag blev så trött idag, och känt mig ohälsosamt utmattad en längre tid nu i omgångar. Blir orolig över min hälsa. Jag är snart 24 år och bör vara i mitt esse.
Får göra en radikal förändring i livet för hälsans skull. Vet bara inte riktigt hur jag ska få tiden och vart jag ska börja….

Kanske med att se till att sova när jag ska? Hoppar tillbaka i sängen nu och gör ett tappert försök!

Comments are closed.