En händelserik dag!

Vi i Kerbera började med att släppa videon till Counterpoints. Vet att det är otroligt många som väntat på detta så jag är stolt att få visa upp resultatet utav många månaders planerande och arbete. Blev själv väldigt nöjd och tycker att vi har fått en egen och speciell touch som jag aldrig tidigare sett i en musikvideo.

Jag och Zave firade tillsammans genom att gå på Joe Labero‘s show Inferno som vi blev bjudna på gratis utav underbara Anna Vinterfall. Helt galet bra show, och vi fick de absolut grymmaste platserna också! Alla som inte har sett Labero live någon gång måste verkligen se till att göra det! Både underhållande rent estetiskt och han är minst sagt en enastående magiker. Jag är så glad att jag hörde av mig till Anna i tid för att hon skulle kunna bjuda med oss och galet tacksam att hon gjorde det. Det här hade jag inte velat missa för något i välden!

Det va på dagen ett år sedan som mitt tidigare band Seremedy splittrades och idag så gick vi ut med att vi kommer att ha en absolut sista spelning tillsammans den 20 September i år på Klubben, Fryshuset i Stockholm. Kommer att skriva ut mer info kring detta så fort det finns länkar till biljetter och annat som ni säkerligen undrar över.
Det känns otroligt bra att få ett riktigt avslut, dels för oss som band och även för våra underbara fans. Jag vet hur ledsna ni blev när det tog slut för oss. Det är många som aldrig fick se Seremedy innan vi slutade, så nu ger vi er den chansen! Jag lovar att det kommer att bli en rolig, känsloladdad och framför allt MAD upplevelse!

Som om inte allt detta vore nog så nådde min officiella facebook 60.000 likes idag vilket är ännu någonting att glädjas åt. Är så lycklig över alla fina människor som visar sin uppskattning genom att gilla sidan, kommentera på mina uppdateringar och aktivt följa mig i allt jag postar där. Det betyder så otroligt mycket för mig. All positiv respons som överöser mig genom den sidan ger mig så mycket energi och inspiration. Kan inte tacka nog för det.
Facebook är faktiskt väldigt bra på det sättet. Man känner sig omtycker och kan verkligen nå ut till människor runt hela världen och dela med sig utav sig själv på ett sätt som är ovärdeligt för en artist som mig.

Kerbera och the Neverdies spelade med VÅRSKRIK i Sundsvall i Lördags. Fick återse JENZiiH, RAY och Linder som kom och såg oss spela. En fin återförening. Tyvärr så repade YOHIO inför sina kommande spelningar men han skrev och önskade oss lycka till. Spelningen i sig gick riktigt bra! Energin va på topp så att det nästan lyfte taket. Jag hoppas på samma känsla när vi kommer till Monokrom i Kalmar nu på torsdag (17/4). Vilka ska dit?

Nu ska jag sluta babbla! Inte fått någon bukt på min wordpress app till nya mobilen än, därför jag är dålig på uppdateringar! Ber om ursäkt och ska verkligen försöka fixa det inom kort.