Djurabstinens!

Imorgon så åker vi tillbaka till Pattaya. Jag mår tack och lov mycket bättre och tror absolut att jag kommer att kunna njuta av resan. Hela familjen följer med den här gången, och på vägen dit så stannar vi till vid ett ZOO (till min stora lycka).
För ett par dagar sedan så gick vi och åt på vid havet och sedan hade jag en krabb-koloni på stranden. Plockade på mig krabbor som bor i snäckor, la dem tillsammans och satt och kollade på dem i över två timmar. Så länge jag är nära djur så blir jag lugn i sinnet och sällan uttråkad. Därför söker jag mig till djur om det finns. Saknar min katt så mycket så jag har ont, och alla djur här får inte klappas för de har rabies och skabb och löss och all världens hemska sjukdomar, så krabborna fick kompensera.

Igår så åt vi på Classic Forest för andra gången under resan. Ska göra ett inlägg om det senare. Helt underbart ställe! Måste bara lägga in bilderna på datorn och redigera lite så att de blir representabla.
Men där så fanns det i alla fall en jätteliten hungrig katt som jag gav lite mat. Har varit utan djur allt för länge nu, så jag sket totalt i allt och plockade upp henne. Hon satte sig i mitt knä och somnade. Blev kär..
Tvättade händerna efteråt såklart men ångrar inte en sekund att jag myste med henne. Önskar bara att jag kunde ta med mig katten hem. Vill ta med mig alla hemlösa katter! Det finns en som stryker omkring utanför huset här som vi också brukar mata. Det gör ont i mig att se dem driva omkring.