Den kaotiska helgen i ord

Min kassa uppdatering beror på att helgen var fullbokad, hektisk och rolig! Prioriterade att lägga ifrån mig mobilen större delen av tiden för att umgås med vänner. Nu är det April och helgen är slut. Det har inte hunnit bli mycket varmare även fast solen tittar fram lite oftare. Jag längtar efter sommaren.

La upp en film tidigare ifrån veckoslutets meet-up, även fast man inte ens ser hälften utav alla som var på plats. Tänkte aldrig på att ta bilder just då eftersom alla andra gjorde det. Hade fullt upp med att socialisera och posera framför andras kameror, så jag får väl försöka sno något utav de foton som lär komma upp under veckan och posta dem här i ett senare inlägg (förutsatt att någon utav bilderna är representabla dvs).

Hade en photoshoot mitt i allt med Hanna Carlsen och tycker själv att bilderna blev väldigt personliga. Kommer förmodligen att ta kort med henne igen, så gå in och gilla hennes sida för att stötta hennes arbete! Här har ni ett litet smakprov.

20130403-033837.jpg

20130403-033848.jpg
Kommer säkert att ladda upp fler senare. Har mycket bilder att posta nu, hehe.

Är så fruktansvärt trött på mitt hår just nu. Vet att alla andra tycket att det är fint, men kan inte hjälpa det. Vi får se vad jag gör av det sen.