Den eviga ångesten

Jag har förstått så mycket om mig själv under den senaste tiden och känner hur jag förändras som människa, ett steg i taget. Mestadels positivt såklart!
Hela sommaren och hösten är redan fullsmockad. Mitt schema är väldigt tight och jag känner verkligen att saker är på gång. Om jag kan säga att jag haft en karriär tidigare så kommer den att börja ta fart på riktigt nu. Så många möjligheter och dörrar som kommer att öppnas för mig.

… och ibland så tvivlar jag. En del av mig kommer alltid att vara en brutal skeptiker och fruktansvärt hård rörande allt som jag tar mig för. Istället för att vara stolt över vad jag har lyckats med så ser jag enbart hur jag ska förbättras.
Det är både på gott och ont, men oron för att inte räcka till finns alltid där och gnager.

Jag har mina svackor. Jag tror att jag alltid kommer att behöva leva med dem, men så länge det finns människor kring mig som ser vad jag gör och uppskattar vad jag har att ge så tänker jag inte ge upp. Jag må vara en känslosam jävel men jag är också envis som en liten illmarig åsna. Eller stenbock. Har så många egenskaper som stenbockar är kända för att det nästan är läskigt. Svårt att inte bli rent av frälst och religiös inom astrologi när man läser på en del.

Godnatt mina vänner. Nu ska jag försjunka i tankar och så småningom somna.