Deliver ME from evil

Städat lägenheten hela dagen med Jerry. Börjar få ordning nu, efter typ två år hahahaha… Men det känns bra! Börjar se ut som ett hem. Vi ska förbi Ikea imorgon och leta hyllor till väggen bland annat. Älskar Ikea! Alltid lika roligt att åka dit.

Gick på bio med min fina. Vi delade en pizza på Vapiano innan. Så härligt väder så vi satt ute och myste järnet!
Kan inte bestämma mig vilken bild som är bäst så ni får båda:

20140713-050836-18516488.jpg

20140713-050836-18516603.jpg
Fan vad hon gör mig lycklig, den kvinnan!

Såg Deliver us from evil. Störd men underhållande.
Tror jag åt lite för mycket popcorn för nu mår jag så in i helvete illa.. Kan inte somna och känner mig spyfärdig. Fantastiskt!

Fördriver tiden med att kolla runt på olika sidor. Jag är fan en bitsk jävel asså.. Fallit in i en sådan period nu där jag är extremt lättretad. Tänder till på minsta lilla. Undrar vad det kan bero på? Förmodligen så är det att jag slarvat med att ta mina tabletter regelbundet.. Måste vara mer stäng mot mig själv rörande den saken.
Hur som haver så har jag tjafsat lite med folk här och där över dumheter. Typiskt mig, men jag är ett litet monster ibland. Känns i alla fall som att det bor ett sådant inom mig som får långtråkigt då och då.
Vet inte varför jag valde att skriva om det just nu..? Kanske för att jag är medveten om det? Borde anstränga mig mer för att tygla känslosvallen men det är lättare sagt än gjort.
Och nu bara skriver jag för att skriva igen… Det har blivit lite rutin över det. När jag inte kan somna så sätter jag igång. Ska bryta mönstret, lägga mig och räkna får istället. Annars lägger jag bara ut massa skit som i efterhand inte alls lät så bra som det gjorde i mitt huvud under skrivandets stund.
Godnatt!