Precis duschat. Dags för sängen. Ska upp tidigt imorgon och packa inför Göteborg och Confusion i helgen. Känns som att jag varit en hel del i Göteborg på senaste tiden..
Sen bär det av till Mood gallerian där jag ska gå catwalk och visa upp första prototyperna utav mitt klädmärke. Vet att en hel del av er läsare ska dit. Ser så fram emot att få träffa er!
Tåget går fram mot kvällen så imorgon går jag och lägger mig lite längre ner i söder. Längtar såklart efter att träffa alla som ska på konventet också! Jag förutspår ett par händelserika dagar framöver.
Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället. Over and out!

20131024-040540.jpg
Ps. Jag mår så bra som jag ser ut att göra! ❤
Godnatt!

6,260 Replies to “Dags att sova!”

 1. Så gosig bild!
  Sov gott och lycka till imorgon, hade varit kul att komma men det är lite för långt bort 🙁 Hoppas du får en mysig helg i Göteborg också. Kram!

 2. Blir så glad när du skriver att du mår bra. Jag mår bra av att du mår bra, haha<3 godnatt sov gott! :3

 3. Blir så glad när du mår bra. Jag önskar verkligen att jag kunde komma på modevisningen men istället ska jag jobba..men ha så kul God natt! Kramkram <3

 4. Det är så kul att se att du mår bra och ditt leende smittar verkligen av sig. 🙂 Ser fram emot ikväll så att jag kan få träffa er killar!

 5. Blev så glad av ditt leende.
  Så härligt fint, åh <3
  Kommer DEFINITIVT till fashionshowen i Mood-gallerian!
  Kommer vi få träffa er?

 6. Ditt leende. Tillsammans med glimten i ögat man ser. <3

  Önskar man kunde gå på modevisningen. Men vi ses på ConFusion. *kram*

 7. I love it when you smile.❤❤❤I’m just gonna lay down and cry for all the wonderful things i’ll miss this week an the next.

 8. Ska kanske till Avesta, Dalarna i helgen. Så jag kan inte komma på något av det. 🙁 Men vad bra att du mår bra! 🙂 Lycka till!

 9. Skönt att det känns lättare. Och Buta har ju verkligen markerat vem som bestämmer hos er

 10. Underbart att veta att du mår bra! Det är du värd! (: Vad fina ni är på bilden du och kissemiss! ^^, Dem är helt underbara när man ska sova, ligger bredvid och spinner nöjt. Underbart! ^^,

 11. Jaa värst vad mkt som händer i Göteborg ._. Själv åker jag till Norrköping imorn sen ska jag på en ungdomskonferens hemma i Uppsala (:
  Hoppas du har en fin höst Seike och glöm inre att vila<3 Du är bara för fin!

Comments are closed.