Besvikelsen som uppstår..

Blev som sagt tillfrågad utav VideofyMe att vara ambassadör åt deras “7 days” vilket innebär att jag gör en video varje dag i sju dagar som visar min vecka. Ni har sett några av dem i tidigare inlägg.
Idag filmade jag en hel del, och blev jävligt nöjd faktiskt! Men när jag skulle ladda upp filmen så såg det ut såhär:
20130912-030802.jpg
Försökte få den att ladda upp i över en timme. Sedan försvann videon helt tillsammans med alla klippen ur biblioteket på appen. När jag satte mig och tänkte klippa om videon från början igen så visade det sig att hälften av klippen inte hade sparats ner på mobilen heller, så jag gav helt enkelt upp.

Vad videon innehöll va i alla fall lite från inspelningen som vi gjorde idag. La sång på hela låten. Det gick väldigt bra!
Efter midnatt så roade jag mig med att sola lite.
20130912-032017.jpg

Vi får se om jag orkar göra en video imorgon istället, men la ner så mycket tid idag så just nu har jag bara god lust att ta bort appen från mobilen istället.
Skrev ett mail och klagade faktiskt. Inte för att det gör någon skillnad, men blev av med ett så underbart klipp när Kennys flickväns dotter som är två år sa “Seike”. Så besviken att jag inte fick lägga upp det och visa er..

Nej usch, nu tänker jag glömma bort det här och sova. Imorgon åker jag hem till Stockholm igen.