Bara riktiga jävla inavlade svin argumenterar med sina knytnävar.

På väg hem från en fin middag med min flickvän och hennes familj.
Bussen som jag skulle ta stod vid busshållplatsen vid Brommaplan och jag gick på och satte mig längst fram till höger om busschauffören. En snubbe kom ur passagerarsätet bak på en bil som slirade fram och ställde sig mitt framför bussen. Han skulle till någon pissoar intill.
Bussen skulle precis åka och chauffören tutade på bilen. Då kastade snubben en ölburk precis på rutan där jag satt så jag gav honom fingret, gestikulerade att det verkligen inte va okej och att han kunde dra åt helvete – typ. Då gick han fram, fick upp dörren och slog mig ca 20 gånger i ansiktet.
Sjuk i hela huvudet.

Förstod att han va jävligt aggressiv när han gick mot bussen så jag fick fram kameran och fotograferade honom för att ha bild på hans ansikte om något skulle hända.
IMG_5252.JPG
Polisen har idioten nu. Jag ligger på sjukhus och de ska ta kort för att dokumentera skadorna.

Tack och lov så syns det inte speciellt mycket. Ser dock tyvärr mer svullen ut än på bilden på riktigt.. Bulorna sticker fram mer, men förhoppningsvis så går svullnaden ner på ett par dagar. Håret skymmer bulorna i skallen vilket känns lite tur i oturen, heh. Förutom illamående och hög puls så mår jag bra. Antar att det är en lätt hjärnskakning som det rör sig om.
IMG_5354.JPG
IMG_5298.JPG

Till honom så vill jag bara säga: Hoppas verkligen att du kände dig riktigt badass och grattis till meriten.