Återhämtning

Nu har jag varit extremt dålig på att blogga under de senaste två veckorna eftersom jag åkte in på sjukhus och blev kvar där i tio dagar.

Ni vet att jag har varit väldigt sjuk till och från, haft besvär med hälsan rent allmänt, varit extremt trött, fått infektioner i kroppen som krävt penicillinbehandling och behövt gå på läkarbesök ofta osv. Låg senast på sjukhus i början av året och nu va det dags igen.
Ni undrar såklart varför jag hamnade där den här gången och anledningen är sådant jobbigt som händer ibland bara när kroppen inte riktigt vill sammarbeta. Fick en infektion som eskalerade och blev tvungen att operera tillslut. Förstår om ni är oroliga men skit i att vara det, haha.
Kan försäkra er att jag mår bättre och att läkningsprocessen sakta men säkert går åt helt rätt håll!

Jag övervägde först att inte alls berätta att jag blivit inlagd för att det faktiskt mest är jobbigt för mig att behöva ha fans kring mig som hela tiden har i åtanke att jag har varit sjuk.
Gillar inte alls att bli “tyckt synd om”.
Skrev inget först, men efter några dagar så förstod jag att det skulle bli svårt att inte uppdatera någonting så jag gick ut med det.
Min önskan nu är: fokusera inte på det och behandla mig som ni alltid gör annars. Då underlättar ni för mig och det är precis vad jag behöver nu – alltså bara den vanliga, underbara peppen som ni alltid utstrålar som ger mig sådan energi. Då ska ni se att jag återhämtar mig och blir frisk på nolltid!

20140607-164543-60343037.jpg
Bild ifrån sjukhuset när jag fick andas in ånga för att jag blivit så torr i halsen av sjukhusluften. Det ser alltså värre ut än vad det är, och jag hoppas att ni förstår att det sista jag hade gjort om det hade varit allvarligt är att ta en bil och posta upp. Tyckte mest att det såg lite kul ut så jag la upp det på Instagram när jag hade tråkigt.

20140607-164542-60342907.jpg
Här är en bild när jag fick helt galet god smoothie! Det va verkligen ren lycka ska jag säga er.

Det är mycket som pågår i mitt liv så jag har verkligen inte tid för att vara sjuk. Nu släpper vi det!
Istället tänker jag berätta att Kerbera kommer med titel och datum för släppet av vår EP under kommande dagarna. Är så sjukt pepp på att få dela den här musiken med er, och även fast jag inte har hört något utkast än så vet jag att det här blir några utav de absolut bästa låtar som jag någonsin medverkat i.

Utöver det så har jag ett möte på måndag om mitt märke. Vi har massor med kul idéer som snart kommer att lanseras. Web-butiken är under uppbyggnad och nästa gång som jag säljer ute på event kommer att vara under StorCon där dessutom Kerbera har sin enda inplanerade spelning i sommar. Kan ni så tycker jag absolut att ni ska komma dit! Inte nog med att det är ett av de bästa konvent som jag har jobbat ihop med – vet inte heller om det blir så mycket andra tillfällen där ni kan träffa mig under de kommande månaderna. Risken är stor att det här är det enda eventet som jag kommer att ha tiden att närvara vid enda fram till efter Augusti!
Så se till att ta chansen att både se Kerbera spela och att vara de första som får inhandla bland mina nya designer för ROYAL★RXXKER.
Länken till biljettförsäljning och övrig information hittar ni här: http://storcon.se

Jobbar väldigt mycket “bakom kulisserna” nu för att allt ska bli klart inför hösten. Kan avslöja att det då kommer att göras en extrem storsatsning med mycket fokus på Sverige. Hoppas att ni är med och stöttar mig då!

20140607-164543-60343491.jpg