Spännande att läsa olika kommentarer om vår nya video på olika ställen. Så många blandade åsikter, precis som vi vill ha det.
Förundras över hur starka reaktioner vi fått faktiskt. Att folk kan bli så provocerade av så lite. En del verkar ha snöat in sig på att det handlar om att vi ska framstå som “coola”. Blir liksom så aggressivt ifrån vissa håll. Känns nästan som att de verkligen tar det personligt.

Målet med videon va just att uppröra, ta upp normer, beröra händelser och lyfta fram en del udda individer. Mycket handlar om olika relationer till alkohol och droger framför allt men även relationer till varandra och hur det påverkas när man är berusad. Ingen som sett videon ska lämnas oberörd även om deras reaktioner bara är “vad i helvete är detta för skit?” – och det har vi verkligen lyckat så grymt bra med. ALLA tycker någonting. Vad de tycker är som sagt skit samma, men videon frambringar känslor av något slag. Det gillas! Nöjd som fan.
Redan uppe i 40 tusen visningar!

Fått jobb gjort med bandet idag, umgåtts med Bea, varit på möte hos STIM, promenerat omkring med Zave och Freddy och sedan tagit en fika ihop.
Därefter så drog jag och gymmade! Äntligen kommit igång igen. Är på topp! Mot oändligheten och vidare!

IMG_0262.JPG

Comments are closed.