Allmänna tankar kring Thailand

Jag blir alltid VÄLDIGT svullen överallt när jag befinner mig i varma klimat, typ som här i Thailand. Kroppen liksom blåser upp sig och jag blir några kilo tyngre. Måste bero på att kroppen på något sätt försöker kompensera vätskebristen. Man svettas ju som en gris.
Veronica har samma problem. hennes fingrar blir så tjocka att hon tillslut inte kan böja på dem. Nackdelarna med att vara viking, helt klart.. Sen blir vi röda istället för bruna vilket är en annan negativ grej. Snyft.

Från det ena till det andra – Alla i Thailand älskar mina piercingar! Vi har gått omkring en hel del och alltid så får jag så mycket uppmärksamhet. Inte som hemma när folk rynkar på näsan utan helt tvärt om! Folk i alla åldrar ger mig positiva gester (tummen upp tex), börjar prata med mig om dem, säger snälla kommentarer eller vill ta kort. Det är så roligt! Igår så var det en fascinerad gammal dam som måste ha varit över 80 år som blev helt salig. Vad det beror på har jag ingen aning. Förmodligen så uppskattar man bodymodification på ett annat sätt, eller så finns det bara en större acceptans rent allmänt, eller så har de ett jävligt trevligt sätt att håna/göra narr utav andra. Förmodar att det i grunden ligger i Buddismen, hela tänket liksom. Annars är det kanske för att jag är utlänning och spännande. Vilket som så gillar jag det!

En baksida utav Thailand är alla barn som far illa. Oavsett om de blir drogade och utnyttjade för att locka fram medlidandet – och i sin tur pengarna ur turisternas tjocka plånböcker eller om de faktiskt är hemlösa (eller både och) så är vilket som lika illa.

20130502-091245.jpg