“Sveriges 69 sexigaste”

Jag va rätt mör efter onsdagen, inte på grund av kvällens äventyr utan eftersom jag gjort ett besök hos min naprapat tidigare under dagen. Behandlingarna som jag gör där går ut på massage, så naprapaten går på olika punkter i min rygg som är speciellt drabbade av spänningar och benar ut dem. Bokade in en ny tid redan nästa vecka igen eftersom jag verkligen känner att det behövs. Har så fruktansvärt ont till och från, och de där spänningarna sätter sig i humöret och kan förvärra min ångest bland annat.

På kvällen så mötte jag upp Kenny Silver, hans tjej och två vänner till mig och så drog vi på Scandalbeauties tillställning “Sveriges 69 sexigaste” på Café Opera. Inte riktigt min typ av event, men kanske just därför som kvällen blev så spårat rolig! Fick en hel del reaktioner av mina följare då jag postade vart jag befann mig så jag måste ändå påpeka att jag inte riktigt kan supporta den där typen av kvinnoideal, helt enkelt eftersom det inte alls tilltalar mig. Med andra ord – hade jag personligen fått nominera 69 tjejer till tävlingen så hade dett sett lite annorlunda ut, men så länge alla är nöjda och glada så lägger jag mig inte i! Nu har ni min åsikt rörande den saken och slipper därmed undra.
Vi hade kul i vilket fall, och kvällen avslutades med lite limousine. Här har ni bilder med kass kvalité, men det får duga tills jag skaffar mig en bättre kamera att ta med mig på kalas.café opera scandalbeauties seike

seike angelo

seike anton

limo

limo seike kenny
Vill påminna er om min och Kennys tävling när vi ändå är i farten! Ni har väl inte missat den?
In på Facebook och delta:

Bara två dagar kvar, så ta chansen!

Ligger jag och knaprar i mig riskakor denna fredagkväll. Vad hittar ni på?