Posted by on October 25, 2013

Det blev ändrade planer! Åkte till Göteborg idag istället för igår. Hela gårdagens event gick väldigt bra. Ska göra ett mer utförligt inlägg om det sport jag fått lite bilder som skulle skickas till mig.

Befinner mig för tillfället på Confusion – ett konvent som hålls på världskulturmuséet här i stan. Det ligger rätt nära Liseberg.
Är egentligen här för att arbeta med G-Host men vi hoppade in i modevisningen också för att hjälpa till. Med andra ord så kommer jag att ha gått på catwalken två dagar i rad! Man skulle nästan kunna tro att det är mitt yrke, haha..
Igår så visade jag upp mitt klädmärke. Idag så blir det bara vanliga kläder mest för att representera min stil och visa för folk som kanske inte är så insatta! Det är lite det som vårt (G-Host) arbete här på konventet handlar om – ge besökarna en smak av vilka vi är och vad vår livsstil innebär.

20131025-191907.jpg
Domyoji och jag tidigare idag innan vi började fixa till oss. Känns bra att vara med honom och grabbarna igen! Länge sedan sist nu.

Har jag inte tid att skiva mer för tillfället. Får uppdatera senare!

Posted in: Events, Konvent
 1. Linnéaリンネア -Tora虎-
  October 25, 2013

  Ska bli kul att träffa dig igen. Lär komma fram innan midnatt till konventet. XD
  Missade jag modevisning? Hoppas det blir mer på ConFusion än “bara” G-Host.
  Och har en liten överraskning till dig. 😉

 2. ireen
  October 25, 2013

  Mannekäng, check ✔️
  Ja även det kan du lägga till på ditt CV 🙂 Det var verkligen kul att se er igår, ni var såå duktiga! Ni passade bra på catwalken och ni såg väldigt proffsiga ut.
  Stort grattis till 1:a priset. Kul! Mycket saker du fick:) Tänk att de odlar honung på taket. Hoppas det smakar gott.
  Ha de nu så gött i götet !:)

 3. Catarina Ekman
  October 25, 2013

  Grattis till allt kul som händer. De ligger mkt arbete bakom.Du är värd all uppmärksamhet och beundran du får.Gå på catwalken, tror nog det passar dig fint, gå på en scen och va i centrum och få allas blickar mot sig, är väl nästan som “vanligt” fast då har du en mick i handen:)
  Hoppas du har en go helg i Götet!
  Kramisar/C

 4. Irene Öjdefors
  October 25, 2013

  Och jag som va tvungen att åka hem före modevisningen 🙁 Men man kanske får syn på dig imorgon istället. Då ska syrran cosplaytävla, så det ska bli kul 🙂

 5. en kakjävel
  October 26, 2013

  Mi kompis ska dit men jag ska åka ännu mer söderut i vårt avlånga land. Men du får ha det så kul!!

 6. ♡Sofia♡
  October 26, 2013

  Det går bra nu 🙂 Fina bilder på er på Kerberas facebooksida <3

 7. Anna Tjernstrom
  October 27, 2013

  <3

 1. carbunkle truckwhite - The Birch of the Shadow... I feel there may possibly be a couple duplicates, but an exceedingly useful list!…