Hemma i Stockholm igen. Har haft det jättekul på KodachiCon nere i Lund tack vare alla underbara människor som vi fick chansen att träffa där! Tack för att ni kom och besökte oss och jag hoppas att ni hade det lika roligt som vi hade! Om ni har bilder så tycker jag att ni ska skicka dem i en kommentar här på bloggen så att resten utav läsarna får ta del utav dem! Förhoppningsvis så ses vi igen på de andra event där G-Host medverkar i sommar! Några av dem är DinoCon, StorCon och NärCon!
Mer och övrig info hittar ni här: https://www.facebook.com/gtothehost

20130527-025848.jpg
Här är jag, hej hej!

20130527-030333.jpg
Ett par besökare hade bakat cupcakes till mig! Titta så fina de blev, och jag önskar verkligen att ni hade fått smaka också eftersom de var minst lika goda som de ser ut (om inte GODARE)! Känner mig så bortskämd som har så underbara fans. Ni är bäst, verkligen!

20130527-031546.jpg
Fick också den här kramgoa “lilla” vännen (den runda, luddiga till vänster alltså)! Han va lite svår att få hem. Ganska otymplig att släpa med sig på tåget, men nu har han tillslut hamnat i min soffa här hemma och det var helt klart värt besväret! Älskar den! Kan inte sluta krama på den! Om ni undrar vad det är för en filur så ska det föreställa ett skelett. Han passar mig helt perfekt. Lika konstig och udda som jag, haha!

Tyvärr så kommer varken jag eller G-Host att återvända till KodachiCon igen eftersom arrangörerna var missnöjda med vår insats. Arbetet som vi hade blivit anlitade att utföra samt de nöjda besökare som medkom vägde inte upp för att vi valde att jobba fram till 20min innan tåget gick och därför inte hade tiden att städa. Jag och Domyoji gjorde en prioritering att det viktigaste var att hinna med alla som kommit till konventet och betalat inträde enbart för att träffa oss, plockade sedan ihop det värsta men lämnade stolar, bord, vädring och pant åt konventet och deras funkisar – till arrangörernas förtret. Vi är därför inte välkomna tillbaka. Detta klargjordes per meddelande över Facebook som vi fick straxt efter att tåget avgått. Väldigt tråkigt tycker jag. Är besviken över deras sätt att hantera situationen eftersom det var mycket som inte höll standarden i övrigt som jag och Domyoji ändå valde att inte klaga på. Istället så gjorde vi det bästa utav situationen vilket tydligen inte var nog för dem.
Så ligger det till och jag vill att alla mina läsare vet om anledningen så att ni inte behöver fråga eller undra varför vi inte dyker upp på kommande konvent.

20130527-032231.jpg

5,452 Replies to “G to the Host”

 1. Håller med om att det var dåligt skött av dom att bara förbjuda er att delta igen. Även om jag förstår att det inte är kul för dom att städa borde dom ju ändå uppskatta att ni verkligen tagit er tid med besökarna, eftersom besökarna är ju dom som får konventet att gå framåt, den viktigaste faktorn typ.
  Och wow, hade helt missat att ni skulle på både storcon och närcon o: Kanske får chansen att träffa er två gånger då, haha (: Är dock nyfiken, hur länge är tiderna man har hos er? ^_^

 2. Riktigt surt att dom inte kunde möta er halvvägs eftersom standarden inte va den bästa =/ Lär väl tyvärr dröja innan man får träffa er igen då men hade super trevligt och uppskattar att ni tog er tiden in i det sista <3

  Vill inte lägga in bild på mig för jag blir så jäkla kass på självtagna bild haha 😉 Lägger istället in bild på min svarta kramis. Sjukt söta är dom men fick reda på efter att det va en hane så det blev ett litet könsbyte, eller en hen, vilket som 😉

     1. Trevligt trevligt =D
      Lagt till dig Lina på fb. Kan lägga till dig också Beatrix om du vill =)

 3. Men skämd på dem! Det var ju inte alls bra skött!!!
  Var det inte den där luddiga som var priset för att få gifta sig med dig, vem är den lyckliga utvalda? C;

  1. Det var jag xD Seike såg att jag hade en liten squishable (det är det dom gossedjuren heter) och nämnde att han hade sett skelettet och ville ha den. XD Så jag köpte den åt honom. Har en egen sån stor alligator, en mindre platypus, och two små, en röd panda och en tvättbjörn. Seike döpte alla xD

 4. Tack för en jättekul helg seike! :3 (jag var en av Cupcaketjejerna) blev seriöst jätteledsen när jag läste att ni inte får komma hit mer, eftersom det är typ det enda stora konventet i skåne och alltså en qv mina få chanser att få träffa er igen.

 5. Låter som att det varit kul och händelserikt! (: tråkigt att det ibland bara letas fram negativa saker, jag tycker att ni gjorde en bra prioritering! Måste vara tråkigt styva så tvär 😛 strunt i dem (: det är bra att du delar med dig av informationen! Tur det har varit så mycket positivt som vägt upp det tråkiga (:

 6. Meh ;-;
  Tycker att ni borde få komma hit igen ;-;
  Men nänä :cc
  Fin du är! (Fortfarande!)❤

 7. Synd att ni inte får komma tillbaka, men är folk törra o tråkiga så…
  Blev glad att du gillade Clownie så mycket i alla fall. Glöm inte att vi ska gifts oss ny bara xD

  1. Bilder kommer när jag räknat ut hur jag gör för att posta bilder från mobilen. ^^’

 8. Trist attityd av arrangörerna tycker jag, Och dålig publicitet för Lund ju, när jag och Julia sa hur bra Lund är.

  Nåväl, jag tyckte det var supertrevligt att träffas och jag hoppas man får chansen att göra det igen. Blir kanske något mer konvent, det var riktigt kul ju!
  Dessutom var det ju bra att vi kom och höjde medelåldern lite 😉
  / Sara.

   1. Ni får plinga om ni ska ner söderut igen, vi kan ger guideturen då!

    Vi funderar även på att dra på NärCon, men det får plånboken (och Murphy) avgöra.
    Kram!

 9. Tråkigt det blev så ju ni gjorde bara det som kändes rätt i hjärtat

 10. Det är väl tyvärr en av nackdelarna med små konvent, de är sällan eller aldrig speciellt välorganiserade och ett smärre kaos uppstår alltid. Vi får hoppas att StorCon och NärCon blir bättre för er.

  Och vi kommer nog ses på båda 🙂

 11. Hoppas att Lund ändå visade sin mysiga o goda sida för er trots tråkiga o sura arrangörer!!

 12. Fan vad avundsjuk jag blir på min kompis som ska på närcon skulle lugnt komma dit p.g.a dig men tyvärr ska jag på en annan grej

 13. VART köpte du din kramgoa fluffis? såg en bild på den förut också, har aldrig sett nått fluffigare! <3<3<3

  1. Tekniskt sett var det jag som köpte den xD Dom kallas Squishables, man kan se hela utbudet på squishables.com. Dom kommer från USA, men det fanns en återförsäljare på Kodachocon som hade några stycken, man kunde även beställa hos dom. Vad den svenska återförsäljaren hette kommer jag inte ihåg, men kan försöka kolla upp det åt dig om du vill ^^

    1. Squishables är sjukt söta, jag vet :3 Blev helt till mig när kag såg att dom såldes på Kodachi :3

 14. Riktigt tråkigt att arrangörerna inte kan se det från er sida, låter som ni prioriterade helt rätt. Besökarna måste ju vara det viktigaste, märkligt att de inte ser det så.
  Hoppas att du hinner vila lite nu när du är hemma igen 🙂

 15. Söt bild på er! :3 Hoppas vi ses ngn gång i sommar! På något konvent när G-host är med, menar jag. <3

 16. INTE NÖJDA MED ERAT FRAMTRÄDANDE?????! VAD ÄR DET FÖR NÅGRA IDIOTER? >:(

 17. Men vika tråkiga typer, de där arrangörerna! Asso var det bara för att ni inte städade!?! Dåligt att ni inte fick komma dit mera 🙁

 18. aaahhhhh, den här sommaren kan inte bli bättre!!! Ses på NärCon^^

Comments are closed.