MAD Xmas!

Imorgon är det julafton. Julstämningen kommer inte att infinna sig i år. Det är så långt ifrån jul som det kan bli, alltihop. Strand, sol, bad och värme. vi har för fan palmer med kokosnötter precis utanför huset!
Vi kommer i alla fall ha ett julbord på stranden, och alla borden är utsmyckade med en liten tomteprydnad. Ganska tafatt försök om ni frågar mig, men visst är det lite gulligt på något sätt. Julgran har vi inte, och själva maten blir väl allt annat än den svenska traditionella kan jag tänka mig. Tror inte att vi har slagit in några paket alls i år. Görs det inte i sista sekund imorgon så lär det bli en klapplös jul också, med på sin höjd en del kuvert med lappar om insatta belopp på banken.

Missförstå mig ej, jag klagar inte.
Det är helt underbart! Jag befinner mig i paradiset!
Måste tillägga att jag badade i havet idag, för första gången på jag vet inte hur många år. Det var mina kusiner som lurade i mig, och det tackar jag för!
Fram mot kvällen så åt vi god mat ute, och blev pålurade mindre gott frukt-vin. Beställ aldrig vin i Thailand! Jag dricker ju inte alkohol nu när jag äter mediciner, men tänkte smaka lite i alla fall eftersom vi köpt in en flaska för att testa Thailändskt vin. Kul att kunna säga att man prövat på i alla fall… fast jag avråder er ändå. Det är inte mer spännande än att sippa på vinäger. Smakar som en blandning utav det och alsolsprit ungefär. Inte för att man smakat alsolsprit, men ni vet lukten? Det smakar som lukten.
Låter det tilltalande? Nej, och det var det inte.
Som sagt, inget vin i Thailand om du inte besöker en fancy restaurang såklart. Dagens lärdom.

På kvällen spelade vi monopol. Jag låg risigt till rätt länge, kom ikapp på slutet och slutade på tredje plats. Min kusin vann stort. Stryk ska hon ha!
Nu är det dags att sova så att jag orkar upp imorgon. Juligt eller ej, det är julafton! Måste palla vara social. Det kommer att bli ett jävla drag vad jag har förstått.
Godnatt!