Hatten

29 April till 15 Maj så kommer jag att befinna mig i Thailand. Det kanske låter lyxigt men jag kommer inte att hinna njuta speciellt mycket utav solen tyvärr. Istället så kommer värmen förmodligen mest att vara en börda eftersom jag enbart är där på affärsresa med mitt klädmärke. Det blir inte mycket tid över till att slappa och njuta, men förhoppningsvis så har jag ledigt i alla fall en dag eller två. Vill hinna träffa lite vänner!

Idag har jag och Jerry åkt till Täby Centrum och avnjutit lite Chillbox tillsammans med goda vänner. Min syster besökte oss fram mot kvällen när vi kom hem och vi spelade UNO tillsammans. Min syrra utklassade oss veteraner. Nybörjartur.
Jerry masserar min rygg i skrivandets stund. Har aldrig älskat honom mer.
Det här kommer att låta helt fel, men jag är nog lite missbildad och har min G-spot i ryggen.. Känner samma kittlande känsla som innan man får orgasm när jag blir masserad vid ryggslutet. Har inte upplevt det innan, bara idag.
Vem fan behöver sex när man kan bli kliad och masserad? Bästa i mitt liv.

Inte för att det har med någonting att göra egentligen men här har ni en gammal klassiker som alltid förgyller vardagen och passar till alla stunder.