Enjoying paradise with style

Skämt å sido, såhär goa är jag och syrran när vi slappar i solen. Det är fint att kunna bjuda på sig själv. Bilden är så charmig att jag va tvungen att dela med mig.
20140104-031424.jpg

När jag har semester så går jag all in. Eller “all out” kanske jag ska säga, haha.. Lägger av med allt som får mig att se anständig ut – typ som att raka mig och platta håret. Klär mig istället bekvämt, ligger och slappar större delen av tiden och jobbar på solbrännan. Gymmade faktiskt idag också. Kändes lite revolutionerande. Har lovat mig själv att hålla mig i rörelse, men det har varit så lätt att bara “råka sova bort dagen”, om ni förstår vad jag menar…
Men ska ta tag i mig själv den kommande tiden och åtminstone göra både armhävningar och sit-ups varannan dag.

Ska bekänna att jag brutit mitt cola-löfte så brutalt under den här resan. Fy skam! Men det är fan omöjligt att inte dricka cola i den här värmen. Finns ingen större njutning än att ta ett glas efter att man legat och glassat i solstolen ett par timmar.
Hahaha, jag låter verkligen som värsta stekiga beach-boyen. Jag blamear Paradise Hotel. Började se pågående säsongen tillsammans med syrran och kusinen mest på kul och har fastnat totalt. Så sjukt underhållande!

Så det är vad jag gör under semestern. Äter, dricker cola, sover, solar och ser paradise hotel om vartannat.
Hur är det i Sverige? Hört att snön inte kommit än och att det fortfarande är rätt varmt. Ska vi väga hoppas på en snöfri vinter och en tidig vår?
Uppdatera mig lite om läget!

20140104-033110.jpg
Magiskt.