We are the Champions

Varför vaknade jag så tidigt och kände att jag sovit tillräckligt när jag gick och la mig så sent? Är liksom rastlös i hela kroppen.. men tänker försöka somna om och ladda batterierna inför ikväll. Ska fira Jerrys födelsedag nämligen!

20130517-111205.jpg
Igår så gick jag och Jerry på våran gemensamma vän Agnes slutproduktion i skolan – en 40min lång teatermonolog med namnet Sälflickan som var baserad på filmen och boken Island. Hon hade gjort allt själv, från regi till musik. Det var verkligen riktigt bra! Hatten av för ett grymt framträdande.

Efteråt så stannade vi och hjälpte henne att städa undan så att vi fick lite tid att umgås. När vi inte tyckte att den tiden vi fått tillsammans var nog så beslöt vi oss för att dra till Sjätte tunnan, en krog i Gamla stan.
Där satt vi och filosoferade i ett par timmar.

20130517-111104.jpg

När vi skulle hem så var vi tvungen att ta nattbuss med ett byte. Första bussen var sen så vi var nära att missa den andra. Vi såg den åka förbi, hoppade av bussen som vi var på och SPRANG efter den andra hela tre stationer innan vi hann ikapp! Fatta vilka jävla champions vi var!
Tänker nämna den underbara busschauffören också, som såg oss springa och väntade in oss. Han räddade hela kvällen!