Why men and women can’t be friends

Ramlade in på en forumtråd på Emocore.se som hette “Kan kvinnor och män bara vara kompisar?” och fick se den här videon.

Att det är en sådan stor majoritet med människor som är så drivna utav sin sexualitet att de inte kan vara vän med någon av det motsatta könet skrämmer mig. Jag har så galet många tjejkompisar som ser otroligt bra ut men som jag aldrig skulle kunna tänka mig att ha en sexuell relation med. Vissa av dem är riktigt nära vänner som jag pratar med nästan varje dag. Sedan har jag självklart en del vänner som jag finner attraktiva, men inte känner att jag vill ta det steget med för att vi helt enkelt inte har förutsättningar att kunna gå längre och inte fungerar på ett sådant plan.
Att säga att man skulle kunna ha sex med personen är en sak. Det finns många som jag skulle kunna ha sex med här i världen. Funkar kemin och man känner att det känns bra så varför inte, men att de inte skulle kunna vara mina vänner utan att jag ska gå runt och tänka på dem på ett sexuellt sätt är ju befängt! Har haft så många tjejer över hemma hos mig utan att vi har blivit det minsta intima.

Människan är tydligen så mycket mer primitiv och simpel än jag någonsin trott tidigare.
Jag började fundera.
Varför har jag aldrig stött på de där människorna? Killar som inte visar något som helst
intresse för tjejen om de inte vill köra kuken i henne? Och då slog det mig att jag har
träffat massor! När jag tänker efter så är det helt brutalt många som är så.
Blir mörkrädd. Hur kan man värdera sexualitet mer än vänskap? För mig finns det ingenting viktigare än att ha en själslig kontakt, om man kan uttrycka sig så utan att låta tomtig. Att man helt enkelt mentalt kan må bra tillsammans.
Det är nog därför det finns så många homosapiens på den här planeten som jag inte känner någon tillhörighet till. De flesta är slavar åt sin sexualitet som påverkar deras personlighet till den grad att de glömmer bort vad som är viktigt. Det prioriteras liksom inte i relationen till sina medmänniskor om den inte bygger på köttsliga lustar. Går våra personligheter skida vägar redan där så är nog en vänskap dömd att misslyckas.

Är det jag som är konstig?
Varför skulle man inte kunna ha en likadan relation till en kille som en tjej? Det faktum att hon har en fitta gör ju inte att jag tänder på henne. En tjej kan vara hur snygg som helst, men har hon inte en personlighet som tilltalar så är jag inte det minsta intresserad av att hoppa i säng med henne, what so ever.

Nej, nu ska jag gå upp och glömma bort det här, umgås med min familj, mina kusiner och pappas brors nya frus familj som har tre döttrar varav två är ungefär i min ålder och som jag har jätteroligt med utan att vilja ligga.
Tack för mig!
och God jul!