Fan vad jag måste sova nu! Sitter och ritar klart de sista skisserna till kläderna. Möte “imorgon”/efter att jag har sovit/senare idag. Önska mig lycka till! Det här kommer att kunna gå lite hur som helst… Det är så mycket som är på G men som fortfarande är oklart. Behöver all positiv energi som jag kan få.
Sen ska jag till doktorn och prata mediciner eftersom de som jag har nu förmodligen bränner sönder magen på mig. Har ont hela tiden, och om den smärtan enbart beror på stressen så bör jag prata vidare om att besöka någon form utav terapeut regelbundet. Måste beställa tid hos naprapaten också. Ingen rast och ingen ro.
Mina vänner i Overworld spelar på kafé 44 på kvällen också, så tänkte ta mig dit. Hoppas på en riktig show och att jag samtidigt får träffa några utav mina supporters på plats. Vet att vi har många gemensamma fans. Det kommer att bli kul!

Träffade Adrian i DESAIHA idag och körde lite sångövningar, vilket gick bra. Bättre än väntat med tanke på hur krasslig jag varit i halsen. Man blir alltid sjuk när man varit i Sundsvall. Det är som om kroppen inte kan hantera den minimala klimatförändringen och blir helt ur ballans.
Jerry klippte mitt hår också. Ingen stor förändring. Fick bara bort de slitna topparna. Håret har redan växt nästan en centimeter sedan vi färgade det sist för två veckor sedan. Helt galet!

Nu är det som sagt dags för sängen!
Tack för alla fina kommentarer förresten. Jag läser allt, även fast jag inte har tid att svara på alla. Förlåt, men jag vill att ni vet hur mycket ni betyder för mig. Glöm aldrig bort det!

73 Replies to “Trötter men Glader och lite Kloker”

 1. Naww :’) låter som om du värkligen kommer börja må bättre 🙂 men seike du betyder lika mycket för oss som vi betyder för dig! Om inte mera 😛

 2. Hoppas att det går bra för dig på alla dom där ställena. Du betyder väldigt mycket för mig med bara så att du vet, du är min förebild. <3

 3. Spännande med skisserna på kläder, hoho.
  Hoppas att allting går bra och att magen blir bättre snart! Jobbigt när det blir så mycket stress. Tur att det gick bra med övningarna och grejer med!
  Du är brabrabra!

 4. Det kmr bli bra och jag hoppas att det går/gick bra på alla ställen du skulle till o alla saker du gjort (: älskar dig! Glöm inte att vi alla gör det!♥♥♥♥

 5. Pingback: social marketing
 6. Pingback: bad credit lender
 7. Pingback: Adipex
 8. Pingback: buy ambien
 9. Pingback: sell my iphone
 10. Pingback: Toys Christmas
 11. Pingback: Youtube Video
 12. Pingback: slowa kluczowe
 13. Pingback: Gopher.co.nz
 14. Pingback: Herbert
 15. Pingback: yummy recipes
 16. Pingback: porno
 17. Pingback: dragonvale hack
 18. Pingback: dating
 19. Pingback: visit traffic
 20. Pingback: Best man speeches
 21. Pingback: clic aqui
 22. Pingback: neon
 23. Pingback: madbid
 24. Pingback: read more here
 25. Pingback: text your ex back
 26. Pingback: DWI Round rock tx
 27. Pingback: metformin for pcos
 28. Pingback: triche
 29. Pingback: Movie
 30. Pingback: Blog
 31. Pingback: Construction
 32. Pingback: Blog
 33. Pingback: Blog
 34. Pingback: College
 35. Pingback: Blog
 36. Pingback: Info
 37. Pingback: Net
 38. Pingback: ivy techubook
 39. Pingback: netflix account
 40. Pingback: shop fitting

Comments are closed.