Posted by on February 19, 2013

Jag lever i en mardröm. Det är som att vakna upp blodig på ett slagfält varje dag och inse att allt som var vackert är borta.
Hur trasig kan en människa bli innan man börjar tyna bort och förmultningsprocessen sätter igång?
Att blunda, slumra in och öppna upp ögonen inom sig själv är min räddning. Mina drömmar håller mig fortfarande vid liv. Ändå så får jag allt för ofta den där underliga känslan av att jag inte är menad att vara här. Mina ord kommer först att få sin verkliga betydelse den dagen jag är borta.

Ingenting i mitt liv har gett mig en god anledning till att känna såhär. Det är inte en främmande känsla heller för den delen. Jag föddes till att fiska i mörka vatten efter något som aldrig infunnit sig ifrån första början.
Kanske letar jag på fel ställen?

Mina kära vänner. Att leva med depressioner och ångest är en förbannelse men det är också ifrån djupet utav de mörka platserna som jag hämtar all min inspiration. Ett tvåsidigt förhållande som både gynnar och sliter mig itu. Det enda jag vet helt säkert är att jag inte ger upp förrän jag drunknar i den där svarta tjärnen inom mig. Tills dess så fortsätter jag att fiska.

I’m so tired of being me, but who else would be able to play the part?

 1. Sofia
  February 19, 2013

  Hej underbara Seike! Jag vet inte riktigt hur jag ska förmedla mig för att förklara det jag tänker skriva, eftersom jag inte är speciellt bra på att förmedla mig. I alla fall så vill jag bara säga att du är en helt fantastisk person, även om jag inte känner dig personligen, men du, och resten av Seremedy, är en så stor del av mitt liv! Varje dag strävar jag mot att vara som er, våga vara den jag är, men varje dag så förblir jag den som inte till 100% är jag. Även om ni kanske inte ser det så är ni ett otroligt stöd! Seremedy låtar spelas många, många gånger varje dag, och varje gång får man en sådan där obeskrivligt bra känsla i hela kroppen, och allting känns inte lika tungt längre. Jag hoppas och önskar att den svarta tjäran du fiskar i kommer klarna till det klaraste och mest spegelblanka vatten så du kan se vilken fantastisk person du är! Många kramar! MADling for ever! <3

  • SEIKE
   February 19, 2013

   Ska ta med mig budskapet i din kommentar och bära det nära mitt hjärta. Tack.

   • ♥MadGirl♥
    February 20, 2013

    Som YOHIO sjunger i låten “Dawn Of Dreams” (( Även lite på svenska )) ~ “Jag jagar drömmen som blir ensam..” ♥

    KÄMPA SEIKE, JAG TROR PÅ DIG SJUKT MKE!!!!! ♥♥♥♥

    • Blekmedel
     February 20, 2013

     “Jag jagar drömmen som blev sann”, sjunger han.. 🙁

 2. mokja
  February 19, 2013

  Hej Seike 🙂 Jag vet inte riktigt heller hur jag ska skriva detta. Men seike jag har berättat på kik hur mycket du, och dem andra i seremedy, har räddat mig ur mörkret. Utan dig kommer jag inte mera vara den samma. Du har fått mig att inse att man ska få bli accepterad oberoende på hur man ser ut. Jag ska våga sträcka mig efter den där drömmen som är suddig och bara gå förbi alla hinder. En seremedy låt spelas aldrig en gång på en dag. Vitt högra öra är den som får njuta eftersom jag ofta bara har den ena hörluren i.

  Men seike tänk på en sak. Alla vi MADlings finns där för dig, som du har varit där för oss! Stay MAD, MADling. <3

 3. Little
  February 19, 2013

  Don’t worry, be happy :(!!!!!!!
  If you’re unhappy just smoke some of weed 😀
  Du är född att leva här precis som alla andra vackra människor i denna värld <3
  "You're never alone, so forget your sorrow" kloka ord till en klok människa.
  Älskar dig för alltid seike 😉

 4. Jenni
  February 19, 2013

  Seike du är en stor förebild för mig och om jag får säga vad jag tycker så ska du inte behöva ändra på dig. Det finns ingen som kan ta din plats på min lista. Visst nu är det så att jg inte känner dig och vi har aldrig pratat med varandra men du är en toppenperson vad jag vet och du förtjänar inte den där deppritionen. Som tidigare är sagt så finns allt vi MADlings här för dig <3

 5. Little
  February 19, 2013

  Don’t worry, be happy !!!!!!!
  If you’re unhappy just smoke some of weed
  Du är född att leva här precis som alla andra vackra människor i denna värld <3
  "You're never alone, so forget your sorrow" kloka ord till en klok människa.
  Älskar dig för alltid seike

 6. Sam
  February 19, 2013

  Det har jag också funderat på många gånger, hur trasig man blir innan det svämmar över och det inte går längre. Men det är kanske någonting som håller en kvar ändå. Men om man inte sett det mörka så hade man inte förstått på samma sätt heller, men sen måste man ju kunna ta sig därifrån också.
  Hade varit kul att träffa dig någon gång och byta tankar. Du verkar så bra på att uttrycka dig och en sån person som förstår vad man menar. Jag hoppas du vet att det finns många som tycker om dig och det du gör. Bara du kommer ihåg att ta hand om dig själv också, fina du.

 7. Hälsingelandtjejen
  February 19, 2013

  Tänkte precis skriva det mokja hade skrivit om att vara sig själv men sen såg ja att hon har skrivit det men det bryr ja mig inte om nu så du får höra det igen! För du och Seremedy har förändrat mitt liv (o många flers) på det viset att ja vågar vara mig själv och inte bryr mig om vad andra tycker, förut så ville jag liksom inte sticka ut, ville va som de andra men nu så spelar det ingen roll längre … Du borde vara riktigt stolt över det du gjort och förmedlat o allt! (Skrev det i förra kommentaren, ja vet) O ja tror nog du säkert kommer upp till ytan, men det kan ta sin tid o ett tips från mig är att inte alltid tänka så mycket 🙂

 8. Ledsen chey
  February 19, 2013

  Du tänker väl inte göra nått sånt hemskt som att … ta självmord? 😮 Gör INTE det!!!
  Du har så mycket kvar att leva för ..

  ????

  • SEIKE
   February 19, 2013

   Oroa dig inte. Jag ursäktar om texten fick dig att tro något sådant. Det är bara känslor.

 9. Hälsingelandtjejen
  February 19, 2013

  ett litet citat som ja hittade nyss o då tänkte ja på dig <3

  don't dream your life, live your dream

 10. Anonym
  February 19, 2013

  Jag förstår inte varför just du skulle få behöva ha det såhär blööh

  Det är nog svårare än vi alla tror att det är för dig att tampas med sånt här, vartenda dag! Jag försöker sätta mig in i det och förstå, men jag vet att det är så många gånger värre för dig i verkligheten. Det gör mig uppriktigt ledsen att se hur du har det… Vill så gärna hjälpa dig men jag vet att det inte går 🙁

  Btw, visste du att ditt artistnamn “seike” som du valt, faktiskt betyder stark, det passar dig, kommer ihåg när du skrev i din blogg på EC att folk tror att du är mer stark än du faktiskt är, men jag tycker faktiskt att du är riktigt jävla stark som orkar tampas med detta och verkligen kämpar sig igenom all skit. Hoppas allt löser sig för dig, att du får så mycket hjälp du kan få för att kunna må bra. Kram <3

 11. Tove
  February 19, 2013

  Hej Seike!
  Du och Seremedy har lyckats få mig och många andra att känna att det är okej att vara annorlunda, och att man inte ska behöva vara någon man inte är, att man inte ska behöva anpassa sig efter samhällets syn på ens person.
  Ni förmedlar de via musiken, något som kan va med oss varje dag när vi behöver de. Att förändra någons liv till det bättre är en av de bästa sakerna en människa kan göra för någon annan. Och det har ni i Seremedy gjort, inte bara för en utan för flera.
  Ni har åstakommit något som jag verkligen ser upp till och respekterar och de måste du se. Du får försöka se de ljus som finns i mörkret. För det finns alltid ett ljus från något, det gäller bara att hitta det. Men de kanske också är lite av de som livet går ut på… att hitta de ljus som lyser upp våra jobbiga stunder i livet<3

 12. Miya
  February 19, 2013

  Kanske är så då man vet att man gör saker som inte alltid är bra? Dåligt samvete kan också spela roll.
  Eller att man vet saker och försöker få igenom det fast det inte går?
  Kanske borde köra på det du tror och inte de andra säger till dig.

 13. Jaq!
  February 20, 2013

  Naw! Älskade Seike! Jag finns alltid på KIK för dig om du behöver eller vill! “Jaqqis”♥

 14. Amanda
  February 20, 2013

  Du är så himla vacker. Glöm inte det.
  Ska inte fjäska med annat för jag vet inget annat

 15. Kajsa
  February 20, 2013

  Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här men Seike, du är underbar. När jag känner mig nere så sätter jag mig i ett mörkt rum med hörlurar och lyssnar på NO ESCAPE och kollar på bilder på dig och då mår jag genast mycket bättre. Du är en stor förebild i allt och jag vill verkligen att du ska må bra. Det är okej att känna sig nere ibland men låt inte känslorna hålla dig där för evigt. Du är stark. Även om jag inte känner dig på riktigt kan jag säga så för du har kämpat med Seremedy och kolla var ni är nu? Seike du är bäst. Hag hade gärna skrivit ner med men då blir jag allt för sen till skolan men jag hoppas verkligen att du kommer må bättre om ett tag.
  Tusentals med kramar ❤

 16. Twinn
  February 20, 2013

  Naw… Du får inte tänka så ehh Seike men livet kan vara tufft ibland… Det är bara att tänka; Keep fighting on! Allt har sina ljusa och mörka stunder men jag vet att du betyder massor för många bland annat för mig! <3

 17. Anna T - Nörd & Film
  February 20, 2013

  Fina 🙁 <333

 18. Maja
  February 21, 2013

  Hej seike . Jag vill bara säga att du inte är ensam !att leva i mörkret .
  Jag hoppas att du hittar din rädding .För det är du värld .
  Jag känner inte dig men jag vet att du är värld att leva ett bra liv och känna dig älskad .

 19. Lovisa Landén
  February 22, 2013

  Åh kära, kära du.
  Du får mig att gråta, finaste människa. Ingen ska få känna sig så. Du är en underbar person, det har jag redan sagt dig. Glöm aldrig det. Varje dag ser jag på dig (På bild) och tänker “Den människan är underbar.” Varje dag hör jag era låtar och tänker “Utan dem skulle min värld vara ett mörkt, djupt hav.” Varenda dag, Seike, gör DU så att jag klarar av det. Du, och dina bandmedlemmar.
  Men Seike, om du mår så, mår inte jag heller bra. Jag vill att du ska ha ett så fantastiskt liv som du förtjänar. För du förtjänar det SÅ mycket. Du förtjänar att vakna upp VARJE morgon och vara glad, må bra.
  Jag vet inte vad jag kan göra för att hjälpa dig med det, men jag önskar jag gjorde det. Och när jag träffar dig, för det kommer jag göra, är det DU som ska ha den där kramen. Inte jag. Jag klarar mig. Men du verkar behöva en.
  Även om jag inte känner dig vet jag att du är en helt AWSOME person. Du är fantastisk. Punkt.

  Och om det känns surt någon mer gång så tänk på alla de som älskar dig. För den du är. För att du är du. För att du är SEIKE.

  “Var dig själv, alla andra finns ju redan”

 20. Anna Vargsyster
  February 23, 2013

  Styrka ligger inte i att aldrig falla, utan att resa sig varje gång man faller.

  På så sätt så kan man tycka att vi som fallit ofta och hårt borde vara väldigt starka vid det här laget, men det är svårt att känna så ibland. Kreativitet är ofta det som hjälper bäst, har jag märkt. Fortsätt skapa, fortsätt släpp ut mörkret bit för bit. Någon gång gryr dagen i allas hjärtan, även ditt min vän. I promise <3

 21. Felicia
  March 10, 2013

  Hej Seike! Jag blev oerhört berörd av det jag just läste… Lider själv av depression och panikångest, och jag förstår precis hur du känner. Har fått skära ner på skolan pga. att jag bara vill spendera dagarna i min säng. Sova bort dem… Jag ser ingen mening i något.
  Dock finns det en sak som ger mig all motivation. Musiken… Med musik kan jag hantera alla känslor. Det fungerar nästan lite som terapi, haha (^-^)
  Du har en sådan himla tur att du har fått chansen till detta. Har haft ett tufft liv och när jag läste det du just skrev inspirerade du mig verkligen. Ta vara på det du har, chansen att göra det du älskar. Omge dig bland människor som får dig att må bra och jag önskar dig all lycka i framtiden. Både med musiken men främst med ditt mående c:
  Massa kramar/Felicia

 22. Linn
  April 5, 2013

  Gud vad jobbigt att du verkar vara en sådan där intressant person som man bara måste träffa men kommer förmodligen inte göra det. Håller med dig om så mycket! Just nu så är jag i stort behov av att hitta mig själv och du är en oerhörd inspiration. Har redan innan känt mig trött på att pressas in i någon “mall” jag vill vara min egen om du förstår. Alla tjejerna i skolan ser ju lika dana ut ?!

 23. mrs_seike
  January 2, 2014

  du förtjänar det bästa

 1. Breast Actives Reviews I Breast Actives Results - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 2. football fantasy - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 3. Business Opportunity - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 4. bad credit loan - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 5. youtube.com - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 6. bad credit lenders - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 7. bad credit lenders - ... [Trackback]... [...] Read More: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 8. loan for bad credit - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 9. more here - ... [Trackback]... [...] Read More: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 10. click here, video, best energy supplement, supplement for focus, order now, try some, better concentration, no more coffee, caffeine alternative - ... [Trackback]... [...] Find More Informations here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 11. how to make money fast - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 12. bad credit loans - ... [Trackback]... [...] There you will find 12276 more Infos: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 13. I need air conditioning repairs Katy Tx cooling http://www.youtube.com/watch?v=Z0rQAm4ZL8E&feature=youtu.be - ... [Trackback]... [...] Read More here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 14. Molly McGinness Interior Design - ... [Trackback]... [...] Find More Informations here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 15. Das Geschenk für Frauen - ... [Trackback]... [...] Read More here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 16. seo services - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 17. SOCIAL BOOKMARKING SERVICE - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 18. Forex Strategy Master, Forex Strategy Master discount, Forex Strategy Master review, Forex Strategy Master bonus - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 19. totesport free bet - ... [Trackback]... [...] Find More Informations here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 20. Cigarette electronique - ... [Trackback]... [...] There you will find 87258 more Infos: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 21. bail bonds york county - ... [Trackback]... [...] Read More: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 22. plexusslim.com - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 23. Electronic Cigarettes - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 24. youtu.be/ONhBFk-Nj0o - ... [Trackback]... [...] Read More here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 25. 60D Canon Camera,The Unboxing of EOS Digital SLR d60 Still and Video Camera,Sexiest Cameras - ... [Trackback]... [...] Read More here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 26. LEGO Marvel Superheroes All Cutscenes Full Movie - ... [Trackback]... [...] Read More Infos here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 27. hentai episodes - ... [Trackback]... [...] Read More here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 28. nu skin complaints - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 29. How to overcome premature ejaculation - ... [Trackback]... [...] Read More: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 30. SEO Services Outsourcing - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 31. best nose job doctor in utah - ... [Trackback]... [...] There you will find 569 more Infos: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 32. Jolanda - ... [Trackback]... [...] There you will find 88555 more Infos: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 33. Dentures and Denturists - ... [Trackback]... [...] Read More: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 34. seo wilmington nc - ... [Trackback]... [...] There you will find 85589 more Infos: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 35. Locksmith alexandria va │Locksmiths alexandria va │Residential Locksmith alexandria va │Commercial Locksmith alexandria va │ Auto Locksmith alexandria va │ Car Locksmith alexandria va │Unlock alexandria va │Unlock service alexandria va │Bu - ... [Trackback]... [...] Read More: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 36. Dollars on Demand Review - ... [Trackback]... [...] Read More here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 37. neony - ... [Trackback]... [...] Read More here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 38. coupons discounts - ... [Trackback]... [...] Read More: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 39. How To Potty Train A Boy - ... [Trackback]... [...] Find More Informations here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 40. Link - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 41. how to stop anxiety - ... [Trackback]... [...] Read More: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 42. Travel Guide of Greece - ... [Trackback]... [...] There you will find 42892 more Infos: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 43. text your ex back review - ... [Trackback]... [...] There you will find 26502 more Infos: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 44. Health care tips for men and women - ... [Trackback]... [...] Informations on that Topic: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 45. Criminal Defense attorney Round Rock - ... [Trackback]... [...] Find More Informations here: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 46. click aqui - ... [Trackback]... [...] There you will find 81045 more Infos: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 47. wedding photography adelaide - ... [Trackback]... [...] There you will find 25015 more Infos: seike.se/a-slave-to-my-emotions/satter-ord-pa-kanslor/ [...]...
 48. carbunkle truckwhite - Thorn of Girl... Excellent facts is often discovered on this net website....
 49. premature ejaculation treatment ssri - kill barrett... workwriting wester menuangkan ziggurat blanc shiba atwww....
 50. source - Related…... [...]just beneath, are numerous totally not related sites to ours, however, they are surely worth going over[...]…...
 51. http://provestrareviewx.blogspot.com - Websites you should visit... [...]below you’ll find the link to some sites that we think you should visit[...]…...
 52. UIC Asian Computer Services Pte Ltd - Websites you should visit... [...]below you’ll find the link to some sites that we think you should visit[...]…...
 53. Avnet Singapore - Superb website... [...]always a big fan of linking to bloggers that I love but don’t get a lot of link…