Kväk!

Som betalning för hårt arbete så har jag åkt på både feber, halsont och rinniga ögon. Det är ett tacksamt jobb man har må jag säga, men kör man på i den takt som jag ändå gjort på senaste så va det väl egentligen en tidsfråga. Sjukt dålig timing bara, eftersom jag verkligen inte har tid att vara sjuk nu.
Får ställa in helgens planer och hoppas på ett snabbt tillfrisknande.

Satt uppe igår och klinkade på pianot. Efter att ha ätit pannkakor tillsammans med en vän som var på besök så åkte hon och Jerry ut ungefär vid tio-tiden på kvällen för en krogrunda. När Jerry kom tillbaka sex timmar senare så satt jag fortfarande vid pianot och övade. Hade helt glömt bort tiden.
Jag och pianot är som en helhet. Två bitar som kompletterar varandra.
Lektionen igår blev ju inställd (läs förra inlägget) så jag hade en lektion med mig själv och filmer på YouTube istället. Inte lika individuellt som en riktig lektion, men helt klart en okej ersättare.
Ska skaffa mig lite pianoböcker för att det är enklare än att sitta med en skärm. Vill lära mig att läsa noter flytande, inte för att det egentligen är nödvändigt nu för tiden men för sakens skull och att det förenklar om jag skulle vilja spela någon annans verk i framtiden. Det är ett av målen jag har gör kommande månad.

Idag blir det som tidigare antytt en vilodag med förhoppning att febern ska gå ner och att halsontet är borta till början på nästa vecka. Ska jobba med det jag kan hemifrån vilket ändå är en hel del.
Önska mig lycka till med mina åtaganden.