Färgskalor och mönster

Precis klar med en presentation som ska mejlas till Thailand så fort som möjligt. Har översatt en massa text samt klippt och klistrat i Photoshop under x antal timmar. Känner mig äntligen nöjd!
Som rubriken lyder så är det på färgskalor och mönster som fokuset i presentationen låg. Pilligt arbete när man dessutom inte har tygerna på plats, utan gör presentationen för att kunna få dem.
Lite krångligt att förklara, men kommer i alla fall att få en tygkarta med vad fabriken som vi jobbar med har att erbjuda i den stil som jag bett om.
Vi kommer att beställa biljetter väldigt snart. Till Thailand alltså. Måste försöka få ihop det så att resan inte krockar med en massa andra inplanerade datum – vilket påminner mig om att jag snart måste informera er alla om några konvent som G-HOST kommer att befinna sig på. Dessutom så kommer jag att besöka några konvent och event med mitt klädmärke också! Roligt va?
Återkommer med info senare! Här kan ni likea sidan så länge – http://www.facebook.com/royalrxxker

20130408-225740.jpg

Idag så har jag fått besked om någonting som krossade mig tusen gånger om under loppet utav ett par sekunder. Har befunnit mig i chock, brutit ihop, samlat mig igen och tillslut landat i ett känsloläge där jag är mer eller mindre apatisk.
Som ni märker så är jag ganska samlad trots omständigheterna. Anledningen till att jag inte reagerade starkare är nog för att jag inte är förvånad. Har förberett mig mentalt en längre tid. Ibland så är det bara väldigt svårt att bemöta sanningen, trots att man på något sätt redan har accepterat den innerst inne. Man vill inte vara den som gav upp innan spelet var förlorat. Ville aldrig känna att jag kunde anklaga mig själv för att inte ha försökt tillräckligt och ville inte svika. Fortsatte att hoppas men hade slutat tro.

Imorgon lär bli ett helvete, och just den biten är jag inte riktigt redo för. Försöker att inte tänka på det utan stanna i lättnaden som jag ändå känner efter att en stor tyngd lyfts ur mitt bröst.