Allmänna tankar en måndagskväll

Jag har en känsla av att den här helgen kan komma att bli väldigt känslosam på många plan.
Jag och Tobbe beställde biljetter upp till Sundsvall idag. Vi åker på Fredag och bandet ska ha möte fram mot kvällen. Det finns mycket att gå igenom och planera inför framtiden. Dessutom så måste vi prata ihop oss med vårt skivbolag när vi kommit fram till ett gemensamt beslut. Det är många viktiga och avgörande punkter att gå igenom. Blir kvar till tisdagen veckan därpå innan jag måste hem igen och jobba med annat.
Varför skulle det bli mer känslosamt än vanligt undrar ni då? Ja, det kan man fråga sig. Jag har bara en sådan magkänslan som har bosatt sig i magen och bestämt sig för att stanna. Min mage brukar ha rätt. Den har lärt sig utav Jerrys mage, lite som min katt Buta som lärde sig utav Jerrys katt Luka att man ska jama ynkligt och tillgjort när man vill ha mat. Så har han aldrig gjort tidigare innan de två lärde känna varandra.
Otroligt fånigt.
Jag har tack och lov bara lärt mig bra saker utav Jerry. Tror jag. Det är jag som står för alla hyss i vår vänskap.

Är fortfarande krasslig i halsen och har svårt att sjunga ljusare toner. Försöker att ta det lite lugnt, inte använda rösten så mycket de kommande dagarna och fokusera på pianot istället. Min inställda lektion blev flyttad till onsdag den här veckan.
Hoppas att SL har löst sina problem med busstrafiken fram till dess för jag står fan inte och väntar en timme igen. Vet inte i hur god tid jag måste börja åka för att vara helt säker på att hinna heller. Mycket förargligt!